27. september 2020 — kl. 13.00-17.00

Efterskolernes Dag 2020

Kom til Efterskolernes Dag på Kongensgaard Efterskole.

På Kongensgaard Efterskole har vi i rigtigt mange år hjulpet unge med høj vægt og lavt selvværd til at komme videre i livet – og vi er også klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at invitere dig og din familie indenfor til en dag, hvor vi sætter alle sejl til, at du får den bedste fornemmelse af, hvad det vil sige at være elev på Kongensgaard – skolen, der kan gøre dit liv lidt lettere.

I får en rundvisning af en elev, hvor I kommer rundt på hele skolens areal – inde såvel som ude. Undervejs vil I møde andre elever, der har gang i forskellige aktiviteter. Der vil også være en introduktion til skolen og de fire linjefag.

På Kongensgaard Efterskole betyder god og sund kost naturligvis meget i vores hverdag. Vi byder derfor på et lækkert kaffebord, hvor det er muligt at tale med elever, lærere og skolens ledelse.

Kan du ikke deltage på Efterskolernes Dag, er du mere end velkommen til at kontakte skolen, og så finder vi en anden dag, hvor du og din familie kan komme på besøg. Se her hvordan: Besøg os.

Vi glæder os til at se jer!

Information om corona-virus:
Vi passer på hinanden – og på dig. Vi har tilrettelagt dagen således, at introduktion, rundvisning og hygge ved kaffebordet kun foregår i mindre grupper – fx jeres familie. Vi har god plads og rigeligt med håndsprit, så alle kan få en tryg oplevelse på Kongensgaard Efterskole.

I behøver ikke tilmelde jer dagen – I er velkomne til at komme, når det passer jer mellem klokken 13.00 – 17.00.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)