Kontakt os

Valgfag: Find det du brænder for


Vi tilbyder både linjefag, valgfag og periodefag, det giver dig rig mulighed for at sammensætte et skema, hvor du kan dyrke flere interesser på én gang.

KG E-sportlinje:

KG E-Sport Gaming på højt plan! Der bliver mulighed for at spille LoL, WOW, CS, SMITE osv. alle de klassiske spil går live når du starter på E-Sport linjen. Signer du op, er du med til at starte på et eventyr, hvor I sammen taber kiloene IRL, mens I vinder spillene In-game. • Spilstrategi. Hvordan optimere du dit spil? • Opsætning af Lan-party… hvad skal der til? • Hardware undervisning, hvordan bygger jeg en Gamer-pc? • 42 ugers lanparty, hvor der potentielt er 89 nye IRL venner for livet

Musiklinje:

Pop/Rock band

Er du nybegynder, men bare elsker musik eller har du total styr på et instrument eller sang stemmen, så kan du blive en del af et fedt band. Vi spiller mest pop og rock numre, det afhænger helt af hvilken besætning vi har og hvad I som band har lyst til at bruge kræfter på. Vi skal udfordre os selv og hinanden, få modet til at prøve noget nyt og mærke hvor vigtigt selv det mindste instrument er når musikken spiller.

I efteråret deltager musiklinjen i skolens musical og på forårsholdet skal vi bla. spille på festival.

Motionslinjen:

Puls og styrke

Vi arbejder med konditionstræning, der skal hjælpe godt på vej med vægttabet. Vi opbygger muskel masse og forbrænder masser af kalorier. Vi starter stille ud, for I er alle i samme båd. Så optimerer vi i takt med at du bliver hurtigere og stærkere og får en bedre kondition.

Svømning/vandgymnastik:

Svømning er en fantastisk måde at få motion på, men det skal også være sjovt. Vi skal lege, træne svømmeteknikker, udfordre os selv og forbrænde nogle kalorier.

Håndbold:

Det er linjefaget for dig, der har lyst til at træne og videreudvikle dig, uanset dit nuværende niveau – både individuel og som holdspiller. Vi arbejder både med det taktiske og den tekniske del af spillet. Vi forsøger, at der hver gang er en bold med, dog skal vi også arbejde med den fysiske træning.

Håndboldtræningen omfatter følgende:

  • Skudtræning
  • Opvarmningslege
  • Forsvars- og angrebstræning
  • Konditionstræning
  • Kamptræning

På håndboldlinjen har vi gratis adgang til 4 af Team Tvis Holstebros hjemmebanekampe.

Fodbold:

Har du lyst til at udvikle dit fodboldspil så er du kommet til det rette sted. Vi vil arbejde med at udvikle dig både teknisk, fysisk og psykisk. Vi sørger for at træningen bliver både varierende, spændende og udfordrer dig, uanset hvilket niveau du kommer med.

Motionscenter:

Vægttab og efterfølgende opstramning kan vi hjælpe dig med i motionscentret, gennem tilrettelæggelse af et program som passer dine behov. Gennem coaching og støtte, opbygger du et godt kendskab til træningen, så du selv bliver i stand til at sammensætte et godt program, og derved styre uden om fejl og skuffelser. Vi ses, til starten på et varigt vægttab.

Dans og aerobic

Vi laver aerobic på gulv og step, og så danser vi en del. Hver gang afslutter vi med styrkeøvelser, så vi forbedrer både kondition og muskelstyrke. Det er ikke nødvendigt at kunne noget af det i forvejen, men hvis man har mod på det, er der garanti for sved på panden.

Kreativ linje:

Garn og nørklerier:

Så skal der tænkes kreativt. Vi skal lege med store masker og små masker, med lange stykker, små stykker, nogle der kan snores rundt en masse gange og nogle der bare skal være til pynt. Her er både plads til dig der aldrig har haft en strikkepind i hånden, og dig der har mod på de lidt sværere opskrifter.

Akryl maling:

Her skal leges med farver og former. Vi skal arbejde med farvekompositioner, forskellige maleteknikker. Vi prøver gerne skøre ideer af, og tænk om den nye Van Gogh gemmer sig blandt jer.

Filmværksted:

Kunne du tænke dig at lære, hvad der sker bag et kamera i film og tv. Her leger vi med filmens facetter med klip, redigering og effekter. Vi inddrager dronen og laver sjove klip. Du får lov til at prøve filmens kundskaber af, både i forhold til reklamer og dokumentar og spillefilm.

Periodefag:

Midt i året får du mulighed for at vælge to nye periodefag. Her kan du prøve kræfter med noget du ikke har prøvet før eller gå i krig med det du brænder mest for.

Periode fagene kan variere fra elevhold, men oftest udbydes:

Krop: faget er et tilbud om seksualvejledning. Man kan spørge om alt det, man måske ikke har lyst til at snakke med sine forældre om. Vi bruger bl.a. tid på emner som prævention, kønssygdomme, grænser, og så kan der godt komme et par overraskelser undervejs J

Pigeidræt: et frirum kun for piger, hvor der prøves mange idrætsformer af

Fitness: vi får pulsen op og sveden frem

Motionscenter: her trænes alle muskelgrupper, og specielt efter dit sammensatte program

Gøgl: her skal der leges med ild, jongleres med bolde, og hvad vi ellers finder på

Svømning: her skal der leges i vand og forbrændes kalorier

Teatersport: her arbejdes med mimik og udtryk, og du bliver udfordret til at stå frem og performe

Kor: vi arbejder med sangstemmen, synger flerstemmigt og øver dejlige sange

Badminton: Her er der plads til alle øvet som uøvet. Vi træner teknik og spiller mod hinanden

Volleyball: Her er der plads til alle øvet som uøvet. Vi lærer om teknik, regler og spiller kamp mod hinanden.

Hockey: Vi får pulsen op, spiller mod hinanden, og her er der plads til alle

Kreativ værksted: her bliver der hygget med alle former for kreative indslag, det kan være strik, filt, syning, udsmykning eller hvad vi lige finder på.

Valgfag:

Valgfag ligger hver eftermiddag og er kun motionstilbud. Du skal vælge et forskelligt motionstilbud hver dag, og så er det her, vægttabet kan få et ekstra boost.:

Løbeklub

Vi starter helt fra bunden af, så du behøver ikke at have løbet før. Men du sætter dig et mål og arbejder hen imod det. Hvis du har lyst, har du mulighed for at deltage i flere motionsløb i løbet af året.

Fitness

Vi styrker alle kroppens store muskler, uden vægte, men med egen krop som redskab.

Cykling

Vi starter med korte ture, men udvider ruterne efterhånden. Vi er både på landevejen og søger udfordringer i skoven. Hvis du har lyst, har du mulighed for at være med på en fælles 100 km cykeltur den sidste uge.

Gåtur

Vi starter med korte ture, men udvider ruterne efterhånden, så gåturene også bliver aktiv motion. Pigerne deltager gerne i årets ladywalk, en tur på 12 km.

Motionsrum

Her arbejdes der med alle muskelgrupper, og der laves et individuelt program til dig, så du kan nå dine mål.

Rundbold

Der spilles rundbold og andre boldlege som hold, og der kæmpes, mens vi har det sjovt.

Fodbold

Vi hygger os med en god fodboldkamp, hvor der er plads til alle på holdet.