fbpx

Er Kongensgaard en efterskole for jeres barn?

Sådan støtter vi i fællesskab jeres barn

Vi træder nye stier sammen

På Kongensgaard Efterskole vil jeres barn opleve glæden ved en sund livsstil båret af nære venskaber, faglig støtte og et hav af gode oplevelser.

Vi har fokus på at komme hele vejen rundt om jeres barns sundhed – både fysisk, psykisk og socialt. Vi hjælper med at skabe nye mad- og bevægelsesvaner, hvis det er barnets eget ønske. Vi støtter i det faglige rum og tilbyder nyttige redskaber og strategier, som kan være brugbare, når livet er svært.

Jeres barn vil få en masse ny viden og kompetencer, som ikke bare er nyttige her på Kongensgaard Efterskole – men i hverdagen der venter derhjemme.

Selvom jeres barn er væk hjemmefra under et efterskoleophold, så er jeres støtte og medansvar afgørende i jeres barns liv – både under opholdet og især efter opholdet. Som bagland vil det kræve, at I møder jeres barn med stor nysgerrighed og støtte, når eksempelvis nye mad- og bevægelsesvaner introduceres derhjemme.

Det er vigtigt at forstå, at arbejdet med en ny livsstil kræver stor tålmodighed. En ny livsstil kan sjældent skabes i løbet af ét eller to år – det er nærmere en livslang proces.

Her på Kongensgaard Efterskole sår vi frøene, og vi ser dem også spire og blomstre. Frugterne kommer først rigtigt til syne i tiden efter efterskoleopholdet, hvor I i fællesskab med jeres barn arbejder videre med at fastholde den livsstil, jeres barn har taget hul på her på Kongensgaard Efterskole.

Vi har meget viden og erfaring inden for vores felt, men I vil altid være eksperter på jeres barn – og hvis vi hjælpes ad, når vi længst!

Besøg os sammen med dit barn

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dit barn. Besøg os sammen med dit barn eller få en personlig rundvisning på nettet.

Dygtigt og rummeligt pædagogisk personale! Stor omsorg for de unge. Undervisningen fagligt tilpasset til den enkelte. Livsstilsændring, der er til at mærke. Fin opfølgning ved særlige behov. Fantastisk sted.

Helen Laigaard Vibelund, Højbjerg

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)