Efterskolernes Dag 2024

Overvejer du at tage på efterskole i 8., 9. eller 10. klasse? Så kom med til Efterskolernes Dag 2024 på Kongensgaard Efterskole, der som altid ligger den sidste søndag i september. Næste gang er datoen:

Søndag d. 29. september 2024 kl. 13-17

Vi glæder os til at tage godt imod dig og din familie og give dig en smagsprøve på efterskolelivet.

Kongensgaard Efterskole er noget særligt. Vores lærere har hjertet på rette sted og formår at udfordre eleverne, så de udvikler sig enormt i løbet af et år. Vi har trivsel i fokus og fylder elevernes rygsække med både gode venskaber, kompetencer og gode værdier, som de tager med sig videre i livet. Sammen skaber vi et helt uforglemmeligt efterskoleår. Et efterskoleår i konstant bevægelse for dig.

Efterskolernes Dag er årets største åbent hus

Det er en dag, hvor alle landets efterskoler holder åbent hus. Her vil du opleve skolen sammen med en masse andre unge, der ligesom dig overvejer et år på KGE.

Efterskolernes Dag handler om at mærke stemningen og mærke efter. Det er en stor beslutning at tage på efterskole, men når du kommer til åbent hus, får du et glimt af alt det gode, der følger med at bo og leve blandt mange jævnaldrende.

På dagen kan du møde hele efterskolen, både elever og lærere. Du kan høre om de fem linjer, vi kan tilbyde, så du kan finde den linje, der passer bedst til dig og dine interesser. Vi tilbyder:

  • Esport
  • Performance
  • Sport & Outdoor
  • Gastro
  • Mind & Movement

 

   • Du kan også få en rundvisning på skolen, se hvordan eleverne bor og hvilke faciliteter, vi har på skolen.

På dagen er der rig mulighed for at stille spørgsmål om alt, der vedrører livet og hverdagen på skolen. Har du spørgsmål allerede nu, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os.

Skal man tilmelde sig?

Nej, det er ikke nødvendigt med tilmelding netop til dette arrangement.

Kan du ikke komme på Efterskolernes Dag?

Hvis du ikke har mulighed for at besøge os på Efterskolernes Dag, så er du meget velkommen til at kontakte os og aftale en anden dag.

Klik her for at aftale et besøg.

 

Hvad er Efterskolernes Dag?

Hvert år den sidste søndag i september inviterer landets efterskoler til Efterskolernes Dag. En dag, hvor der er mulighed for både at mærke og opleve efterskolerne, inden du tager det store valg. På Kongensgaard Efterskole bruger vi Efterskolernes Dag til at give dig et unikt indblik i efterskolelivet. Vi viser dig rundt på skolen, og du får lov til at stille alle de spørgsmål, du har, til elever, lærere og medarbejdere. På Efterskolernes Dag er der i hvert fald rig mulighed for at blive klogere på, hvilken efterskole du skal vælge.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)