Linjefag til enhver smag

Drømmer du om at blive kok, skuespiller eller professionel e-sportsudøver?

På Kongensgaard Efterskole tilbyder vi fem helt særlige linjefag, der på hver sin måde vil styrke din personlige udvikling. Du får nye og forbedrede kompetencer i fællesskab med dine venner på efterskolen.

Underviserne har hjertet på det rette sted, og så er de vanvittigt dygtige og kompetente på netop deres område. Underviserne opbygger en meningsfuld relation til dig som elev, fordi vi ved, at relationen er den vigtigste grundsten til din udvikling.

Hver eneste dag vi træder ind på efterskolen, vil vi nemlig gøre en forskel for dig.

Vores forskellige spændende og kreative linjefag giver dig mulighed for at sammensætte dit helt eget skema. Herudover kommer vores valgfag, som du kan læse om ved at klikke her.

Du kan vælge mellem disse linjer:

E-sport
Performance
Sport & Outdoor
Gastro
Mind & Movement

Når du begynder på Kongensgaard Efterskole, skal du vælge, hvilken linje du vil gå på hele skoleåret. Efter jul får du mulighed for at prøve et af de andre spændende linjefag.

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

Jeg har fået lov til at være en del af et fællesskab, som man kun får på en efterskole. Jeg kunne ikke have opnået min nye livsstil uden mine venner og støtten fra personalet.

Nathja, Vorbasse, skoleårene 2016-2018

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)