Mind & Movement linjen

Er du nysgerrig på dig selv og din sundhed?

Få viden om mental, fysisk og social sundhed på Kongensgaard Efterskole

Vi er en efterskole med fokus på sundhed og anerkender, at sundhed omfatter mange forskellige parametre inden for det mentale, fysiske og sociale område. På Mind & Movement dækker vi alle aspekter af din sundhed og garanterer, at du vil udvikle dig og blive klogere på dig selv!

Du kommer til at dykke ned i din egen sundhed og vil blive undervist i forskellige tendenser og værktøjer som vil udvikle dig som menneske. Vi arbejder blandt meget andet med vanecoaching, mindfulness og positiv psykologi for at styrke din mentale sundhed.

Du lærer også om personlig træning, yoga, madlavning og alternativer til fastfood, der spiller sammen for at styrke din fysiske sundhed. Det tredje ben er den sociale sundhed, hvor du bliver undervist i konkrete værktøjer til blandt andet at skabe sunde relationer, være kritisk på de sociale medier og være i stand til at handle hensigtsmæssigt, når du støder ind i konflikter eller svære situationer i livet.

Som elev på Mind & Movement kan du glæde dig til:

  • Du bliver klogere på dig selv og den verden, du lever i
  • Du modtager coaching inden for konkrete vaner
  • Du bliver selvstændig i et fitness-center
  • Du afprøver yoga, mindfulness og metakognitiv træning
  • Du får modet til at sætte grænser i din hverdag
  • Du bliver inspireret til at lave mad på nye måder

Lyder Mind & Movement på Kongensgaard Efterskole som noget for dig?

Mind & Movement er noget helt særligt og for at tage den rette beslutning om dit efterskoleår, kræver det, at du besøger os til én af vores Åbent Hus arrangementer. Her får du mulighed for høre mere om denne nye, spændende linje, opleve skolens faciliteter og møde vores elever og personale.

Besøg os til åbent hus

Se fag og valgfag

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

Min tid på Kongensgaard Efterskole har gjort mig til en meget gladere person – jeg har fået det bedre med min krop, mere selvtillid og venner for livet!

Patrick, Aarup, Fyn, skoleårene 2017-2019

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)