Performance linjen

Elsker du skuespil, musik og sang?

Dygtiggør dig inden for performance på Kongensgaard Efterskole

På Performance arbejder vi med musik, dans og teater, og du kommer til at opleve, hvor fedt det kan være at træde ind i en rolle enten som musiker eller skuespiller.

Teknikkerne, du lærer på Performance, kan ikke kun bruges på scenen. Du lærer at stå frem med masser af selvtillid i fx sociale sammenhænge, og når du skal fremlægge foran din klasse.

Igennem musikken eller de mange forskellige karakterer du kommer til at spille, lærer du både dig selv og dine efterskolevenner meget bedre at kende. Du får selvtillid og kommer på en helt anden måde til at sætte pris på dig selv og dem omkring dig.

Fællesskabet er en vigtig del af Performance, og du lærer, hvor stor en styrke der ligger i sammenholdet mellem dig og dine efterskolevenner. Den samlede performance afhænger nemlig af hver og en – ligegyldigt om du bidrager med din sangstemme, dine evner på et instrument, en dansesekvens eller som lyd- og lystekniker bag kulissen.

Som elev på Performance-linjen kan du glæde dig til:

  • Du dygtiggør dig inden for sang, sangskrivning og sammenspil
  • Du afprøver skuespil og øger din selvtillid på en scene
  • Du bliver skarp på lys- og lydteknik
  • Du indgår i et fantastisk sammenhold
  • Du rykker dine grænser
  • Du får en afgørende rolle i en musical produktion

Performance udvikler dig som musiker, skuespiller og menneske

På performance har du rig mulighed for at udvikle dig som musiker, skuespiller eller som tekniker bag kulissen. Du har nemlig mulighed for at dygtiggøre dig inden for sang, sammenspil og teater, lyd- og lysteknik samt på instrumenterne guitar, bas, trommer og klaver.

På Performance-linjen på Kongensgaard Efterskole modtager du undervisning i små grupper, hvor der er god tid til at blive tryg inden for netop din interesse. Når det hele sættes sammen, og alle vores unikke evner træder frem, så kommer du til at opleve, hvad et stærkt fællesskab kan rykke.

Vigtigst af alt kommer du på Kongensgaard Efterskoles Performance-linje til at udvikle dig som menneske. Du lærer at tro på dig selv og stå frem med dine nye efterskolevenner i ryggen. Vi kommer også til at tage ud af huset for at give koncerter og forestillinger, så andre kan se vores fantastiske talenter!

Lyder Performance på Kongensgaard Efterskole som noget for dig?

Performancelinjen er noget helt særligt og for at tage den rette beslutning om dit efterskoleår, kræver det, at du besøger os til én af vores Åbent Hus arrangementer. Her får du mulighed for at snakke med elever fra linjen, som vil gøre dig meget klogere på, hvordan det er at være på Performancelinjen på Kongensgaard Efterskole.

Besøg os til åbent hus

Se fag og valgfag

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

Min tid på Kongensgaard Efterskole har gjort mig til en meget gladere person – jeg har fået det bedre med min krop, mere selvtillid og venner for livet!

Patrick, Aarup, Fyn, skoleårene 2017-2019

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)