fbpx

Performance linjen

Stå frem - din rolle gør en forskel

Find dig selv, som den du virkelig er. Dyrk performance på efterskolen

På performancelinjen lærer du at performe. Du lærer teknikker, som gør det nemmere for dig at stå frem overfor andre og bare være den, du er.

Vi arbejder med musik, dans og teater, og du kommer til at opleve, hvor fedt det kan være at træde ind i en rolle, som du selv har 100 procent kontrol over. Det kan godt være, at det er skuespil, men teater rummer mange teknikker, som du også kan bruge i dit helt almindelige hverdagsliv.

Ved at arbejde med andre karakterer end din egen eller ved at spille musik lærer du bestemt også dig selv bedre at kende. Og du kommer til at holde af, den du er, og de mennesker du har omkring dig.

Du vil også opleve, hvor stor en styrke der ligger gemt i fællesskabet. Ligegyldigt om du bidrager med din sangstemme, dine evner på et instrument, en dansesekvens eller en rolle i teaterstykket, så er dit bidrag til fællesskabet vigtigt for den samlede performance!

Vi tager også ud af huset for at give koncerter og forestillinger – og nåh ja, vi skal selvfølgelig på den fedeste studietur til et kreativ performancemiljø et sted i Danmark!

Tilbage til fag, linjefag og valgfag

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

Min tid på Kongensgaard Efterskole har gjort mig til en meget gladere person – jeg har fået det bedre med min krop, mere selvtillid og venner for livet!

Patrick, Aarup, Fyn, skoleårene 2017-2019

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)