fbpx

Sport & Outdoor linjen

Vi giver det hele et skud!

Nye sportsgrene, sammenhold og udendørs hygge. Dyrk sport på vores outdoor-linje

Sport og frisk luft er sundt for os, så her på Kongensgaard Efterskole kombinerer vi de to ting på linjen Sport & Outdoor.

Vi prøver kræfter med bl.a. mountain biking, rappelling, paddleboarding, kajak og vandski. Det kan også være, at vi skal afprøve ridning, amerikansk fodbold, tennis og discgolf.

For os handler sport først og fremmest om at have det sjovt, imens man bevæger sig. Her på Kongensgaard Efterskole behøver det hele ikke gå op i konkurrencer, vindere og tabere. Vi går meget mere op i det sammenhold og det selvværd, som sport og andre outdoor-aktiviteter kan skabe.

Her er der ingen forventninger til, at du har tidligere erfaringer med sport – vi forventer kun, at du har lyst til at give de forskellige sportsgrene et skud! Udover at dyrke en masse sport, så hygger vi os også med andre outdoor-aktiviteter som f.eks. madlavning på bål.

Vi kommer også til at tage ud af huset for at se fodboldkampe og håndboldkampe.

Selvfølgelig skal vi også på linjetur!

Turen går til en spændende feriepark med mange muligheder for både at dyrke sport og udforske forskellige outdoor-aktiviteter.

 

Tilbage til fag, linjefag og valgfag

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

Min tid på Kongensgaard Efterskole har gjort mig til en meget gladere person – jeg har fået det bedre med min krop, mere selvtillid og venner for livet!

Patrick, Aarup, Fyn, skoleårene 2017-2019

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)