Er Kongensgaard Efterskole noget for dig?

Det er vi helt sikre på, den kan blive!

Få et uforglemmeligt år og skab et solidt fundament for fremtiden

På Kongensgaard Efterskole møder du nemlig ansatte, der hver eneste dag går på arbejde for at skabe en stærk relation til dig og med høj faglighed sørge for, at du får en solid ramme for din personlige udvikling.

Vi hænger os ikke fast i fortiden. På Kongensgaard Efterskole kan du få en helt ny start, hvis du har lyst. Vi lægger alle vores kræfter i det menneske, du er, og i den udvikling, du ønsker. Vi er i konstant bevægelse for dig for at skabe den bedst mulige version af dig selv. For den findes!

I klasseværelserne møder du vores dygtige faglærere, der står klar med spændende undervisning, som både imødekommer dine styrker og svagheder. Med en tryg klassekultur og nærværende støtte fra lærerne, skaber vi gode forudsætninger for, at du kan løfte dit boglige niveau.

I idrætshallen, fitnesslokalet og på de udendørs idrætsfaciliteter møder du motiverende idrætslærere og sportsentusiaster. På Kongensgaard Efterskole dyrker vi ikke bare motion for motionens skyld. Vi går derimod nysgerrigt til værks for at finde ud af, hvad der skal til for at øge din bevægelsesglæde. Fysisk aktivitet med eller uden bold skal være et aktiv og ikke et alternativ.
Læs mere om hvordan vi arbejder med bevægelse her.

I køkkenet og i spisesalen står vores køkkenpersonale klar til at lære dig en masse om moderne mad og måltidsvaner, som du kan overføre til dit liv hjemme hos din familie. Køkkenpersonalet kan slet ikke vente med at præsentere dig for en masse nye råvarer og lækre smage. Du vil også selv blive en del af køkken-teamet. Når du har køkkentjans, laver vi nemlig dine yndlingsretter! Måske du også kan lære os noget nyt?
Læs mere om hvordan vi arbejder i køkkenet her.
Har du mod på endnu mere madlavning end de faste køkkentjanser, så skal du helt klart overveje vores Gastro-linje, som du kan læse mere om her.

Du er aldrig alene på Kongensgaard. Hvis livet i løbet af året ikke er en dans på roser, er det vigtigt at have tillidsfulde mennesker omkring sig. De mennesker vil vi gerne være for dig. Du vil også opleve i løbet af efterskoleåret, at dine venner er klar til at træde til. I får et helt unikt sammenhold, som vil holde i de efterfølgende mange år.

Lyder Kongensgaard som noget for dig, er du altid velkommen til at besøge os!

 

 

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

KGE vil både hjælpe dig fysisk og psykisk, socialt og fagligt. Jeg er gået fra at være bagud fagligt til at være foran i nogle fag med hjælp fra lærerne. Her er lærerne ligesom i øjenhøjde med os.

Tobias Rygaard, 10. klasse, 16 år, Hurup Thy

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)