fbpx

Er Kongensgaard Efterskole noget for dig?

Efterskolen for dig der vil videre i livet

Du kan meget mere, end du tror – bare vent og se!

På Kongensgaard Efterskole hænger vi os ikke fast i fortiden.
Vi lægger derimod alle vores kræfter i det menneske, du er her og nu og fokuserer på, hvordan vi bedst muligt kan støtte dig i din udvikling, så du kan blive det menneske, du gerne vil være.

 

Vores personale glæder sig til at tage dig ind under deres vinger.

I klasseværelserne møder du vores dygtige faglærere, der står klar med spændende undervisning, som både imødekommer dine styrker og svagheder. Med en tryg klassekultur og nærværende støtte fra lærerne, skaber vi gode forudsætninger for, at du kan løfte dit boglige niveau.

I idrætshallen, fitnesslokalet og på de udendørs idrætsfaciliteter møder du motiverende idrætslærere og sportsentusiaster, som særligt værner om én ting – din bevægelsesglæde! På Kongensgaard Efterskole dyrker vi ikke bare motion, for motionens skyld. Vi går derimod nysgerrigt til værks, for at finde ud af, hvad der skal til for at øge din bevægelsesglæde, så fysisk aktivitet bliver en fast – men lystdrevet – del af dit liv.
Læs mere om hvordan vi arbejder med bevægelse her.

I køkkenet og i spisesalen står vores køkkenpersonale klar til at lære dig en masse om moderne mad og måltidsvaner, som du kan overføre til dit liv hjemme hos din familie. Køkkenpersonalet kan slet ikke vente med at præsentere dig for en masse nye råvarer og lækre smage. Du vil også selv blive en del af køkken-teamet. Når du har køkkentjans, laver vi nemlig dine yndlingsretter! Måske du også kan lære os noget nyt?
Læs mere om hvordan vi arbejder i køkkenet her.

Her er du aldrig alene
Oplever du, at der er noget som trykker dig, så står vi klar med åbne arme. Når livet ikke føles som en dans på roser, er det nemlig vigtigt at have tillidsfulde mennesker omkring sig. De mennesker vil vi gerne være for dig. Vi vil hjælpe dig med at danne gode relationer og indgå i et støttende fællesskab. Med vores støtte og vejledning vil du blive bedre til aktivt at acceptere de udfordringer, du møder og vælge hensigtsmæssige strategier til at håndtere de svære situationer, som livet nogle gange byder på.
Læs mere om hvordan vi arbejder med mental sundhed her.

 

Du skal vælge Kongensgaard Efterskole hvis…

  • Du gerne vil blive klogere på dig selv.
  • Du gerne vil arbejde med din sundhed og livsstil.
  • Du gerne vil videre i livet.

 

Hvis du vil, kan vi give dig…

  • Nye sunde vaner.
  • Nye gode venner.
  • Mere tro på dig selv

 

På Kongensgaard Efterskole får du…

  • Hjælp til at forbedre din sundhed, hvis du har brug for det.
  • Øget selvtillid og selvværd.
  • Mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.

 

Lyder det som noget for dig, så er du altid velkommen til at besøge os!

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

KGE vil både hjælpe dig fysisk og psykisk, socialt og fagligt. Jeg er gået fra at være bagud fagligt til at være foran i nogle fag med hjælp fra lærerne. Her er lærerne ligesom i øjenhøjde med os.

Tobias Rygaard, 10. klasse, 16 år, Hurup Thy

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)