fbpx

Lea fik mere selvtillid og brugte meget tid på fodboldbanen og som elevrådsformand

”Jeg nyder virkelig at være her.”

“Det fedeste ved at gå på efterskole er helt klart fællesskabet og at ens selvtillid virkelig bliver styrket”

Jeg valgte at tage på Kongensgaard Efterskole, fordi jeg gerne ville arbejde med min livsstil.
Jeg havde hele tiden haft den holdning, at hvis jeg skulle på efterskole, så skulle jeg have noget brugbart ud af det. Idet jeg gerne ville arbejde med min livsstil og havde et ønske om at tabe mig og få mere selvtillid, tænkte jeg, at Kongensgaard Efterskole ville være et godt match for mig.

Først havde jeg et kreativt valgfag, og nu spiller jeg en masse fodbold.
Til ”Kreativt værksted” havde vi mulighed for at sidde og snakke og hygge med lærerne, imens vi arbejdede med vores projekter. Vi havde ligesom et lille fællesskab dernede, hvor vi bl.a. syede tasker og lavede nogle små malerier – det var rigtig hyggeligt. I år går jeg meget op i fodbold, så det bruger jeg en stor del af min tid på nu.

Når vi ikke har undervisning, er vi rigtig mange, der sidder ude på gangen og nyder hinandens selskab.
Man kan altid finde nogle mennesker der er ligesom en selv, som man kan have det sjovt med. Det er dejligt, at der altid er nogen, man kan føle sig tryg ved.

Weekender med plads til sjov og afslapning.
Hvis man er på skolen i weekenderne, er det meget forskelligt, hvad man laver. Det kommer meget an på, hvilke weekendlærere der er her. Nogle gange planlægger de ture ud af huset. Vi har f.eks. været ude og se en håndboldkamp og en fodboldkamp. Vi kan også finde på at tage en tur i svømmehallen. Der er plads til at lave mange forskellige ting. 

Mit bedste minde fra tiden på skolen er dengang, hvor vi var to elever der fik indført et elevråd på skolen.
Det er rigtig fedt, at jeg har været med til at få indført noget, der er til gavn for alle eleverne på Kongensgaard Efterskole. Jeg sad som elevrådsformand, det syntes jeg var rigtig fedt.

Mit bedste råd til folk der overvejer at starte på Kongensgaard Efterskole er uden tvivl, at de skal gøre det!
Det kan være hårdt i starten, men jeg synes virkelig, at man skal prøve at få det bedste ud af det! Du får et helt andet liv, og du bliver så glad på den anden side.

Se alle historierne

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

Min tid på Kongensgaard Efterskole har gjort mig til en meget gladere person – jeg har fået det bedre med min krop, mere selvtillid og venner for livet!

Patrick, Aarup, Fyn, skoleårene 2017-2019

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)