fbpx

Gastro linjen

Har du passion for madlavning – eller vil du gerne have det?

Gastro på efterskole

Hvis du har drømt om et efterskoleophold, hvor du kan kombinere et stærkt fællesskab, fede aktiviteter og et helt år med madlavning, så er Kongensgaard Efterskole det helt rette for dig!

På vores linje Gastro tilegner du færdigheder og viden inden for mad, smag, fødevarer og madlavning. Du kommer til at blive helt skarp på maduniverset, mens du får mulighed for at udleve din drøm om at være kok for et år.

Du behøver bestemt ikke at være mesterkok i forvejen, for vi kommer hele vejen rundt i vores arbejde med madlavningen. Du lærer de helt enkle grundmetoder som at snitte og hakke, madlavningens fysik og kemi samt mere eksperimenterende metoder som fermentering og food styling.

Du kommer til at blive undervist af dygtige kokke, der har stor erfaring fra alt lige fra Falsled Kro og kokke/-cater-uddannelsen til Frankrig og Schweiz. Du kommer nemlig med i maskinrummet på restaurant Luna i Lemvig, hvor du får lov at prøve kræfter med alt det, du har lært på Gastro-linjen.

Dine tillærte færdigheder får samtidig lov til at stå den helt store prøve, når I sammen som Gastro-hold selv skal køre en 3-retters menu på Luna med alt fra borddækning til afvikling.

Lyder det som noget for dig, så tag din familie med på Kongensgaard Efterskole, hvor vi glædeligt viser dig rundt og svarer på alle de spørgsmål, du har, om Gastro-linjen og efterskolelivet.

Tilbage til fag, linjefag og valgfag

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

Min tid på Kongensgaard Efterskole har gjort mig til en meget gladere person – jeg har fået det bedre med min krop, mere selvtillid og venner for livet!

Patrick, Aarup, Fyn, skoleårene 2017-2019

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)