fbpx

Magnus skabte helt særlige bånd til sine efterskolevenner

”Jeg vil 100% anbefale andre at starte på Kongensgaard Efterskole – man kommer ikke til at fortryde det”

“Jeg har haft valgfagene ”Puls og Styrke” og ”E-sport” – og de er gode på hver sin måde”

Jeg tog på Kongensgaard Efterskole, fordi min søster anbefalede efterskolen.
Min mor har altid gerne har ville have, at mine søskende og jeg kom på efterskole. Hun var selv på efterskole, da hun var på min alder, og det havde været en rigtig fed oplevelse. Grunden til at jeg så valgte, at det skulle være Kongensgaard Efterskole var, at min søster havde gået her for nogle år siden, så jeg tænkte, at det ville jeg også. Derudover havde jeg brug for at arbejde med min livsstil og havde et ønske om at tabe mig. Det kunne de hjælpe mig med her på Kongensgaard Efterskole.

Jeg har haft valgfagene ”Puls og Styrke” og ”E-sport” – og de er gode på hver sin måde.
I ”Puls og Styrke” har vi en rigtig god lærer, der virkelig hjælper os elever med at få pulsen op. Det er mega hyggeligt, og det er også rimelig hårdt. Når vi har ”E-sport”, sidder vi en masse piger og drenge og hygger med at game. Det er en god måde at slappe af på, synes jeg. Jeg ved ikke, hvilket valgfag jeg bedst kan lide, men jeg vil nok sige, at ”E-sport” er det jeg har nydt mest, for jeg har altid godt kunne lide at spille. Jeg synes dog, at det er svært at sammenligne de to valgfag – jeg kan virkelig godt lide dem begge.

Når jeg ikke har undervisning, bruger jeg mest tiden på at hygge med mine venner.
Nogle gange går vi op i biografen og se en film og hygge os. Vores pedel har skaffet nogle gamle biografsæder, og så har vi en projekter, som man kan koble til en telefon, så vi har faktisk vores helt egen biograf på skolen – det er ret fedt!

Det fedeste ved at gå på Kongensgaard Efterskole er vennerne og fællesskabet.
Jeg har også mange venner fra folkeskolen, men dem kender jeg på en anden måde. De venner jeg har her på skolen, har jeg fået et helt specielt bånd til. Det kommer sig nok af, at man er omkring hinanden hele tiden. Man lærer virkelig hinanden at kende på et helt personligt plan.

Se alle historierne

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

Min tid på Kongensgaard Efterskole har gjort mig til en meget gladere person – jeg har fået det bedre med min krop, mere selvtillid og venner for livet!

Patrick, Aarup, Fyn, skoleårene 2017-2019

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)