Magnus, 15 år, 9.klasse

”Jeg vil 100% anbefale andre at starte på Kongensgaard Efterskole, man kommer ikke til at fortryde det.

Jeg ser meget frem til vores Gallafest, som bliver holdt i vores hal. Der skal vi allesammen have fint tøj på og hygge med hinanden”

Jeg valgte at tage på efterskole, fordi min mor altid gerne har ville have, at mine søskende og jeg kom på efterskole. Hun var selv på efterskole, da hun har vi min alder, og det havde været en rigtig fed oplevelse. Grunden til at jeg så valgte at det skulle være Kongengaard efterskole var, at min søster havde gået her for nogle år siden, så jeg tænkte, at det ville jeg også. Derudover havde jeg brug for at tabe mig, og i og med at Kongensgaard er en livstilsefterskole, så synes jeg at det passede perfekt. 

Jeg har haft valgfagene ”Puls og Styrke” og ”E-sport”. I ”Puls og Styrke” har vi en rigtig god lærer, der virkelig hjælper os elever med at få pulsen op. Det er mega hyggeligt, men det er også rimelig hårdt. Når vi har ”E-sport” sidder vi bare en masse piger og drenge, og hygger med at spille spil. Det er en god måde at slappe af på. Jeg ved ikke hvilket valgfag jeg bedst kan lide, jeg vil nok sige at ”E-sport” er det jeg har nydt mest, for jeg har altid godt kunne lide at spille. Jeg synes dog at det er svært at sammenligne de to valgfag, jeg kan virkelig godt lide dem begge.

Når jeg ikke har undervisning, bruger jeg mest tiden på at hygge med mine venner. Vi kan også finde på at gå op i biografen og se en film og hygge os. Vores pedel har skaffet nogle gamle biografsæder, og så har vi en projekter som man kan koble til sin telefon, så vi har faktisk vores helt egen biograf på skolen – det er ret fedt.

Det fedeste ved at gå på Kongensgaard Efterskole er vennerne og fællesskabet. Jeg har også mange venner fra folkeskolen, men dem kender jeg på anden måde. De venner jeg har her på skolen, har jeg fået et helt specielt bånd til. Det kommer sig nok af, at man er omkring hinanden hele tiden. Man lærer virkelig hinanden at kende på et helt personligt plan.

Se alle historierne

Besøg os sammen med dine forældre

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine forældre eller få en personlig rundvisning på nettet.

Mit store vægttab har gjort mig til en meget gladere person, jeg har fået mere selvtillid og venner for livet.

Patrick, Aarup, Fyn, skoleårene 2017-2019

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)