Kontakt os

E-Sport

Er du til LOL, WOW, CS, SMITE eller noget helt andet?
Så er E-sportslinjen noget for dig.Signer du op, er du med til at starte på et eventyr, hvor I sammen taber kiloene IRL, mens I vinder spillene in-game.

Det her er KG E-sport:

  • Spilstrategi
  • Hvordan optimerer du dit spil?
  • LAN-party ... hvad skal der til?
  • Hardware: Hvordan bygger jeg en gamer-pc?
  • Hold hjernen skarp: Motion og kost for gamere
  • Oplev 42 ugers LAN-party, og mød 89 nye RL venner for livet ...


Seriøs gaming kræver god form

For at kunne klare lange stræk med fuld koncentration, kræver det, at du er i form. Både din hjerne og resten af kroppen skal kunne klare stress og koncentration.

På E-sportslinjen kombinerer vi gaming, sund kost og daglig motion. Når du er AFK, kan du vælge mellem en lang række sjove aktiviteter, som fx svømning, styrketræning, kampsport, cykling, hockey, volleyball og gåture.


Oplev det gode kammeratskab IRL

På KGE er du sammen med ligesindede døgnet rundt. Mange venskaber knyttet i løbet af året på efterskolen varer ved hele livet.

Udover at arbejde med dine gaming-skills, kommer du på ture og får sjove oplevelser. Fx tager vi på skitur, holder gallafest, fastelavnsfest og teater.


Har du lyst til at være med?

Inden du er klar til at begynde, skal du lige se skolen og vi vil også gerne møde dig og dine forældre, og fortælle mere om vores efterskole.

Ring til os på 97 89 15 44, drop en mail på kge@kge.dk eller skyd formularen afsted. Så aftaler vi sammen et tidspunkt, hvor du og dine forældre kan besøge os. Vi glæder os til at se dig :-)


Ja tak! Jeg er klar til 42 ugers gaming.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig ASAP.