Til forældre

Er Kongensgaard en efterskole for jeres barn?

Vi træder nye stier sammen på efterskolen

På Kongensgaard Efterskole vil jeres barn opleve glæden ved efterskolelivet båret af nære venskaber, faglig støtte og et hav af gode oplevelser.

De nære venskaber kommer hurtigt på efterskolen, og det er muligt at få en helt ny start, hvor de andre elever fra første dag tager imod nye venner. Vi er selvfølgelig med på sidelinjen, hjælper og giver støtte, hvor der er brug for det.

Vi støtter i det faglige rum og tilbyder nyttige redskaber og strategier, som kan være brugbare, hvis livet bliver svært. For det ved vi, det kan være eller blive, når man er ung og gerne vil smage på livet. Jeres barn vil få en masse ny viden og kompetencer, som ikke bare er nyttige her på Kongensgaard Efterskole – men i hverdagen der venter derhjemme.

Selvom jeres barn er væk hjemmefra under et efterskoleophold, så er jeres støtte og medansvar afgørende i jeres barns liv – både under opholdet og især efter opholdet. Som bagland vil det kræve, at I møder jeres barn med stor nysgerrighed og støtte, når jeres barn er hjemme på weekend.

Her på Kongensgaard Efterskole sår vi frøene, og vi ser dem også spire og blomstre. Frugterne kommer først rigtigt til syne i tiden efter efterskoleopholdet, hvor I i fællesskab med jeres barn bygger videre på det fundament, der er skabt på efterskolen.

Vi har meget viden og erfaring inden for vores felt, men I vil altid være eksperter på jeres barn – og hvis vi hjælpes ad, når vi længst!

 

Er du allerede forælder?

På denne side har vi samlet en række dokumenter, som det er godt at lige have ved hånden som forælder på Kongensgaard Efterskole. Savner du andet, er du altid velkommen til at ringe til skolens kontor på tlf. 97891544 eller sende os en mail på kge@kge.dk

Elevhåndbog 2020/2021

I elevhåndbogen finder du og dit barn alle praktiske oplysninger om opholdet på Kongesgaard fra A til Å.

Hent elevhåndbog

Kalender 2020/2021

I kalenderen får I det fulde overblik over temauger, prøver, weekends med og uden aktiviteter, ferier mv.

Hent kalender

Forældretilladelse og samtykke

På dette skema, som I får udleveret på skolen, giver I tilladelse til transport og vandaktiviter samt samtykke til brug af billeder og video med dit barn.

Se skema

Forældretilladelse og samtykke vedr. persondata og helbred

På dette skema giver I skolen samtykke til at behandle persondata og helberdsoplysninger.

Se skema

Skolekontrakt

Skolekontrakten er den formelle aftale mellem os, som beskriver vores aftale om pris for skoleopholdet mv.

Se skema

Besøg os sammen med dit unge menneske!

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dit unge menneske. Besøg os sammen med dit barn eller få en personlig rundvisning på nettet.

Dygtigt og rummeligt pædagogisk personale! Stor omsorg for de unge. Undervisningen fagligt tilpasset til den enkelte. Livsstilsændring, der er til at mærke. Fin opfølgning ved særlige behov. Fantastisk sted.

Helen Laigaard Vibelund, Højbjerg

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)