Om Kongensgaard Efterskole

Kongensgaard Efterskole ligger i naturskønne Nørre Nissum mellem Lemvig og Struer. Vi er en efterskole med 80 elever fordelt i både 8., 9. og 10 klasse.

Efterskoleopholdet på Kongensgaard er et livstidsprojekt, hvor de unge ikke bare bliver et nyt navn på listen og de næste i rækken.

De bliver en del af Kongefamilien resten af livet – ligesom Kongefamilien bliver en del af eleverne.

En tryg familie, der rummer alverdens forskelligheder, og hvor vi møder hinanden, som de unikke individer vi er. Meningsfulde relationer mellem de unge og skolens medarbejdere samt et individuelt fokus skaber grundlaget for personlig udvikling. Stærke kompetencer i klasseværelserne fylder desuden elevernes værktøjskasser med stor faglighed.

Eleverne får mulighed for at opleve alle efterskolelivets facetter og får samtidig en enestående mulighed for at dykke ned i skolens alsidige linje- og valgfag, der alle taler ind i aktuelle tendenser.

Skolens medarbejdere bliver oprigtigt rørt, når eleverne knækker de faglige koder, bryder isen til de sociale fællesskaber eller mestrer valgfagenes udfordringer.

Medarbejderne motiveres af at finde netop de personlige værktøjer, der skaber den rette værktøjskasse til livet efter Kongensgaard.

Kongensgaard Efterskole skaber fundamentet i værktøjskassen ved at tilbyde dobbelt op på KRAM. Det er vores tilgang til at styrke og vedligeholde elevernes mentale og fysiske sundhed.

Vi vil i fællesskab sikre, at Kongensgaard Efterskole er én af de første fundamentale byggesten i resten af de unges liv – og at Kongefamilien fra den allerførste relation gør en markant forskel for de unge.

Du kan på Kongensgaard Efterskole vælge mellem linjerne; E-sport, Performance, Sport & Outdoor og Gastro.

 

Besøg os

Vi vil gerne vise dig, hvorfor Kongensgaard Efterskole kan være den helt rigtige efterskole for dig. Besøg os sammen med dine nærmeste eller få en personlig rundvisning på nettet.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)